Založ si blog

Ako ďalej?

V myslení ľudí dvadsiateho prvého storočia žiaľ prevláda láska k pohodliu, sebeckosť, samoľúbosť, nevšímavosť, arogancia, chamtivosť, závisť, slaboduchosť, nenávisť, militarizmus a podobné nevhodné sprievodné výdobytky takzvanej demokracie.

Nezadržateľne to vedie k zániku ľudstva a možno jedinej životodarnej zemegule. Myslenie ľudí im nedovolí ani trošku pribrzdiť svoje egoistické potreby a už vôbec nie zaradiť spiatočku.

Bohovia a univerzum budú musieť podumať ako ďalej. Možno sa im podarí vymyslieť niečo, momentálne nepredstaviteľné, na zmenu zvráteného myslenia ľudstva.

Možno im tiež nezostane nič iné, ako sa modliť za záchranu ľudstva a zemegule, otázne je len, či sa oni majú ku komu.

Alebo ich jednoducho prestane baviť zaoberať sa ľudstvom postihnutým imunitou voči normálnemu mysleniu, a nechajú ho ísť svojou nepremyslenou cestou do záhuby.

Uvidíme, alebo možno ani nie.

Skvosty prírody

28.04.2024

Korytnačka písmenková Vodný živočích s pôvodom z Ameriky. Prvé jedince sa v Európe zjavili začatím prvých plavieb do novoobjavenej Ameriky. Rýchlejším tempom sa začali vo voľnej prírode vyskytovať v minulom storočí. Pravdepodobne sa celkovým oteplením Zeme zlepšili podmienky na ich množenie. Nemalý podiel na raste ich počtu v prírode mali určite aj ohrdnuté [...]

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 231
Celková čítanosť: 813337x
Priemerná čítanosť článkov: 3521x

Autor blogu

Kategórie