Založ si blog

Tajomná nominácia

Na skutočnosť vymenovávania straníckych demokratických diletantov do rôznych funkcií vyžadujúcich si odborné znalosti v dvojkrížovom trojkopčí sme si už akosi zvykli. Zdá sa, že tieto stranícke maniere, najviac brániace rozvoju a napredovaniu krajiny, si demokratickí straníci nechcú ponechať ako číro vlastné how-now, ale ich chcú úspešne rozšíriť aj do európskeho priestoru.

Nateraz však zostáva zahalené rúškom tajomstva, kto je autorom takejto iniciatívy.

Stranícky, dvojnásobne demokratický, dočasne poverený hájnik vyzýva klusajúceho kandidáta na stiahnutie svojej kandidatúry do európskeho gruntu kontrolórov, lebo inak to urobí vláda.

Klusajúci kandidát žiada vládu o stiahnutie jeho kandidatúry.

Šípková Ruženka žiada dočasne povereného hájnika o stiahnutie nominácie klusajúceho kandidáta.

Jak rozmýšľam, tak rozmýšľam, ale z dostupných informácií neviem pochopiť, kto vlastne klusajúceho kandidáta nominoval, keď on si myslí, že vláda a vláda si myslí, že on sám.

Dúfam, že v budúcnosti bude aspoň nepochybne jasné, kto nominuje do výberového konania hocijakej medzinárodnej organizácie kandidáta za dvojkrížové trojkopčie a určite nebude na škodu, ak nominovaný bude odborne zdatný na výkon funkcie, ktorá je predmetom výberového konania.

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Revolúcia na železnici

15.04.2024

Na železnici dvojkrížového trojkopčia sa pravdepodobne objavuje vlna nového, zatiaľ nepoznaného myslenia. V rámci neho železničiari zrušia na dvojkoľajnej trati zastavovanie siedmych osobných vlakov v smere do Kútov v momentálne dopravnými zamestnancami neobsadenej stanici Sekule. Dôvodom má byť bezpečnosť cestujúcich. Jeden by si myslel, že keď železničiari vedia [...]

ukrajina

ONLINE: Pistorius: Rusi vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 229
Celková čítanosť: 798911x
Priemerná čítanosť článkov: 3489x

Autor blogu

Kategórie