Založ si blog

Migrácia Fénixov

Na základe presviedčania modro-zelených vygumovancov o šrotovisku sovietskych stíhačiek, dvojkrížové trojkopčie si objednalo dočasnú ochranu svojho vzdušného priestoru u svojich susedov.

Sledujúc dianie posledných dní sa buď jednalo o naivný zastierací manéver alebo o číre klamstvo za účelom urýchlenia nákupu nových, spoza veľkej mláky. Ani náhlenie sa asi neprinesie zavlaženie určených políčok peňažným lejakom spojeným s ich nákupom, vzhľadom na jesennú, veľmi pravdepodobnú výmenu stráží v demokratickom straníckom košiari.

Na veľké prekvapenie propagandou masírovaných občanov, z popola šrotoviska povstali prví štyria duraloví Fénixovia a odleteli smerom k východným susedom. Podľa vyjadrenia dvojnásobne stranícky demokratického hájnika onedlho ich budú nasledovať aj ďalší.

Bolo by však načim, aby si militantní stranícki demokrati spomenuli na príslovie o siatí vetra a žatí búrky.

Je síce známe, že v prípade búrkou poškodenej lode ako prvé utekajú potkany. Žiaľ tie sa po ukončení búrky a postavení novej lode samozvane vrátia, ospevujúc svoje obrovské zásluhy na vzniku novej lode a svoje jedinečné nikým nenahraditeľné schopnosti jej kormidlovania, ako nás už dejiny neraz presvedčili.

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 801286x
Priemerná čítanosť článkov: 3484x

Autor blogu

Kategórie