Založ si blog

Neprekonateľný manažér

Pán predseda vlády vraj napísal pani prezidentke list, v ktorom ju žiada, s akými pripomienkami má vrátiť parlamentu návrh novely trestného zákona, tvrdia všetky médiá.

Na celej veci je divné len to, že novelu trestného zákona predložila na schválenie parlamentom vláda, vedená jej pánom predsedom. Zdá sa, že buď predložila do parlamentu niečo o čom nemala ani šajnu, alebo niečo, čoho schválenie parlamentom asi ani nechcela. Ďalšia téma na rozmýšľanie pre bigotne straníkov voliacich občanov.

Vôbec by som sa neprekvapil, ak by v budúcnosti pán predseda vlády, využijúc precedens, pred návštevou toalety žiadal pani prezidentku o vydanie pokynu, aby si nezabudol stiahnuť gate.

Ešte šťastie, že momentálne máme samostatne mysliacu pani prezidentku, i keď trochu prispatú vo svojich vyjadreniach k smerovaniu spoločnosti, spôsobenému nekonečným divným konaním privilegovaných, narcistických, vševediacich straníkov.

Nechcem si ani predstaviť, čo by sa udialo, keby sa ten tam hore pomýlil, a spravil by z trnavského harlekýna prezidenta, namiesto všeobecne známeho strieľania motykou. Určite by vzniklo v podobných prípadoch nie jednostranné, ale obojstranné, nikým rozmýšľajúcim nepochopiteľné divadlo, slúžiace na nenapodobiteľnú a nenahraditeľnú propagáciu pakovskej straníckej džamahírie dvojkrížového trojkopčia po celej zemeguli.

Ovládnutie

04.05.2024

Šípková Ruženka z paláca pionierov a mládeže sa neočakávane kriticky vyjadrila k spoločenskému dianiu v dvojkrížovom trojkopčí. Vyslovila myšlienku, „K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií“. Zaujímavá myšlienka, zasluhujúca si malé zamyslenie. Naozaj v nejakej demokracii môže byť do určitej miery aktuálna. Pretrvávajúca totálna [...]

Skvosty prírody

28.04.2024

Korytnačka písmenková Vodný živočích s pôvodom z Ameriky. Prvé jedince sa v Európe zjavili začatím prvých plavieb do novoobjavenej Ameriky. Rýchlejším tempom sa začali vo voľnej prírode vyskytovať v minulom storočí. Pravdepodobne sa celkovým oteplením Zeme zlepšili podmienky na ich množenie. Nemalý podiel na raste ich počtu v prírode mali určite aj ohrdnuté [...]

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 818689x
Priemerná čítanosť článkov: 3529x

Autor blogu

Kategórie