Založ si blog

Neprekonateľný manažér

Pán predseda vlády vraj napísal pani prezidentke list, v ktorom ju žiada, s akými pripomienkami má vrátiť parlamentu návrh novely trestného zákona, tvrdia všetky médiá.

Na celej veci je divné len to, že novelu trestného zákona predložila na schválenie parlamentom vláda, vedená jej pánom predsedom. Zdá sa, že buď predložila do parlamentu niečo o čom nemala ani šajnu, alebo niečo, čoho schválenie parlamentom asi ani nechcela. Ďalšia téma na rozmýšľanie pre bigotne straníkov voliacich občanov.

Vôbec by som sa neprekvapil, ak by v budúcnosti pán predseda vlády, využijúc precedens, pred návštevou toalety žiadal pani prezidentku o vydanie pokynu, aby si nezabudol stiahnuť gate.

Ešte šťastie, že momentálne máme samostatne mysliacu pani prezidentku, i keď trochu prispatú vo svojich vyjadreniach k smerovaniu spoločnosti, spôsobenému nekonečným divným konaním privilegovaných, narcistických, vševediacich straníkov.

Nechcem si ani predstaviť, čo by sa udialo, keby sa ten tam hore pomýlil, a spravil by z trnavského harlekýna prezidenta, namiesto všeobecne známeho strieľania motykou. Určite by vzniklo v podobných prípadoch nie jednostranné, ale obojstranné, nikým rozmýšľajúcim nepochopiteľné divadlo, slúžiace na nenapodobiteľnú a nenahraditeľnú propagáciu pakovskej straníckej džamahírie dvojkrížového trojkopčia po celej zemeguli.

Otroctvo

24.07.2024

Dôkladne rozmýšľate či priviesť na tento svet vlastné dieťa? Správne. Bude to najzávažnejšie, neskôr už neodvolateľné rozhodnutie vášho života. Zároveň však rozhodnete aj o vašom minimálne osemnásťročnom dobrovoľnom otroctve. I keď treba zároveň dodať, že o najkrajšom a nezabudnuteľnom. Pokiaľ sa chcete učiť len variť, radšej choďte do potravín kúpiť [...]

Hraboše

19.07.2024

Voľakedy sa hovorilo, že poľnohospodár má štyroch úhlavných nepriateľov, jar, leto, jeseň a zimu. Podľa najnovších reklamných vystúpení v hromadných oznamovacích prostriedkoch pribudli k nim aj hraboše. Rád by som sa dozvedel, ako dlho museli neúnavní reportéri hľadať, kým našli to krásne ohlodané, celebriťné pole. Občas chodím po chotári, a zatiaľ som nič [...]

Skvosty prírody

16.07.2024

Strakoš obyčajný Migrujúci vták trochu menší ako drozdy. U nás sa vyskytuje od apríla do septembra. Ako to v prírode obyčajne býva z praktických dôvodov, samček je vyparádenejší ako samička, čo umožňuje samčekovi odlákať pozornosť predátorov od hniezda a samičke zostať nenápadnejšou, rozdielne od zvyklostí ľudstva. Samček strakoša má sivé operenie hlavy, v [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 252
Celková čítanosť: 1000447x
Priemerná čítanosť článkov: 3970x

Autor blogu

Kategórie