Založ si blog

Najlepšia propagácia

Najlepšou propagáciou dvojkrížového trojkopčia, je podľa ministra cestovania a športu propagácia prostredníctvom športovcov.

Musím uznať, že čiastočne má pravdu, lepšie povedané možno bude mať pravdu niekedy v nedohľadnej budúcnosti.

Propagáciu krajiny prostredníctvom emigrovaných športovcov, určite nepovažujem za dobrú správu o stave krajiny, i keď verejnoprávny rozhlas a televízia sa tiež snažia vehementne ovplyvňovať myslenie občanov týmto smerom.

Najlepšou propagáciou krajiny bude, keď ani športovci, ani iné osoby schopné pozitívne ovplyvniť vývoj krajiny, v budúcnosti nebudú mať záujem emigrovať do zahraničia vplyvom následkov predstieraného riadenia, vedúceho krajinu do záhuby, skoro vo všetkých oblastiach ekonomiky a spoločenského života.

Žiaľ pri bigotnom straníckom riadení, v realite len imitovanom, aj najlepšia propagácia zostane len večne nenaplneným snom všetkých občanov, a najmä tých, ktorí napriek diletantskému bačovaniu všetkých predchádzajúcich, aj súčasných, múdro sa tváriacich straníkov ešte neemigrovali, veriac, že len spoločnou činorodou prácou sa dá aj v tejto krajine niečo dosiahnuť.

Ovládnutie

04.05.2024

Šípková Ruženka z paláca pionierov a mládeže sa neočakávane kriticky vyjadrila k spoločenskému dianiu v dvojkrížovom trojkopčí. Vyslovila myšlienku, „K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií“. Zaujímavá myšlienka, zasluhujúca si malé zamyslenie. Naozaj v nejakej demokracii môže byť do určitej miery aktuálna. Pretrvávajúca totálna [...]

Skvosty prírody

28.04.2024

Korytnačka písmenková Vodný živočích s pôvodom z Ameriky. Prvé jedince sa v Európe zjavili začatím prvých plavieb do novoobjavenej Ameriky. Rýchlejším tempom sa začali vo voľnej prírode vyskytovať v minulom storočí. Pravdepodobne sa celkovým oteplením Zeme zlepšili podmienky na ich množenie. Nemalý podiel na raste ich počtu v prírode mali určite aj ohrdnuté [...]

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 818734x
Priemerná čítanosť článkov: 3529x

Autor blogu

Kategórie