Založ si blog

Prezliekanie

V dvojkrížovom trojkopčí sa asi začína veľké prezliekanie straníkov. Žiaľ bude asi trvať až do jesene.

Dočasne poverený hájnik oznámil, že už nebude obyčajným človekom a nezávislou osobnosťou ale sa vydá vlastnou cestou. Časom uvidíme, v ktorom straníckom stáde sa vynorí.

Tiež bude zaujímavé sledovať ako na dočasného nestraníka, hľadajúceho svoju ďalšiu stranícku budúcnosť budú reagovať jeho ešte vždy stranícki kolegovia a stranícky košiar.

Určite budú musieť opustiť koalično-opozičné divadlo, ak budú chcieť čo i len slamku preložiť, budú sa snažiť vyhnúť nepísanému straníckemu folklóru, a najskôr začne stranícky cirkus, aký ešte dvojkrížové trojkopčie nevidelo.

Máme sa na čo tešiť, vrátane paviánov straníckej hydiny, a dokonca bez platenia vstupného. Hosanna straníckemu vedeniu krajiny pod Kriváňom.

Revolúcia na železnici

15.04.2024

Na železnici dvojkrížového trojkopčia sa pravdepodobne objavuje vlna nového, zatiaľ nepoznaného myslenia. V rámci neho železničiari zrušia na dvojkoľajnej trati zastavovanie siedmych osobných vlakov v smere do Kútov v momentálne dopravnými zamestnancami neobsadenej stanici Sekule. Dôvodom má byť bezpečnosť cestujúcich. Jeden by si myslel, že keď železničiari vedia [...]

Ako prežiť?

12.04.2024

Som vždy nesmierne prekvapený, keď straníci zo svorky štekajúcej na nikoho si nevšímajúcu karavánu začnú vyplakávať o straníckej výmene všetkých rozhodujúcich kádrov po voľbách, na vlastný obraz karavány, tiež o papalášstve, trafikách, rodinkárstve a podobných straníckych manieroch. Neinformovane sa však môžu tváriť len tí členovia najprogresívnejšie sa [...]

Dobojované

07.04.2024

Áno. Síce len dočasne, lebo vo verejnom priestore sa už vyškľabujú verní, ortodoxní straníci, túžiaci potešiť svojou múdrosťou a neomylnosťou aj európskych obyvateľov. Výsledok boja o prezidentské kreslo bol podľa očakávaní straníkov, ich prívržencov a parazitov využívajúcich potemkinovskú pseudodemokraciu. Podľa mojich skromných matematických znalostí, vyhral [...]

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael

16.04.2024 06:10

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu, ale oddelene. Časť pomoci budú pôžičky.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

macron

Svetoví darcovia prisľúbili Sudánu pomoc vo výške dvoch miliárd eur. Už rok tam zúri občianska vojna

15.04.2024 23:46

Macron to oznámil na záver medzinárodnej konferencie v Paríži. Jej cieľom bolo získať podporu pre Sudáncov.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 227
Celková čítanosť: 778442x
Priemerná čítanosť článkov: 3429x

Autor blogu

Kategórie