Založ si blog

Dobrá novina

Stranícki zástupcovia európskeho ľudu, v predvianočnom období neočakávane prekvapili prísľubom vypracovania legislatívy, umožňujúcej dovážať na európsky trh a predávať len mobilné telefóny s vymeniteľnou batériou.

Mnohí sa určite potešili.

Najmä asi železničiari, neustále tvrdiaci, že všetko tu už raz v nejakej podobe bolo, alebo je to úplný nezmysel.

Zdá sa, že v európskych štruktúrach sa našla osoba s trošku dlhšou pamäťou, alebo len náhodou trafili do čierneho.

Účinnosťou ohlásenej legislatívy sa asi rýchlo začnú napĺňať čakárne psychiatrických ambulancií projektantmi, výrobcami a predavačmi mobilných telefónov, ktorí bez odbornej pomoci pravdepodobne len ťažko duševne spracujú skutočnosť, že sa našiel niekto odvážny, kto zatlčie prvý klinec do rakvy zbožňovaných, neopraviteľných zariadení s krátkou životnosťou.

Ja naopak začnem rojčiť o rozšírení legislatívy týkajúcej sa znovuobjavenej vymeniteľnosti súčastí a opraviteľnosti aj na rôzne iné zariadenia.

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Revolúcia na železnici

15.04.2024

Na železnici dvojkrížového trojkopčia sa pravdepodobne objavuje vlna nového, zatiaľ nepoznaného myslenia. V rámci neho železničiari zrušia na dvojkoľajnej trati zastavovanie siedmych osobných vlakov v smere do Kútov v momentálne dopravnými zamestnancami neobsadenej stanici Sekule. Dôvodom má byť bezpečnosť cestujúcich. Jeden by si myslel, že keď železničiari vedia [...]

Ako prežiť?

12.04.2024

Som vždy nesmierne prekvapený, keď straníci zo svorky štekajúcej na nikoho si nevšímajúcu karavánu začnú vyplakávať o straníckej výmene všetkých rozhodujúcich kádrov po voľbách, na vlastný obraz karavány, tiež o papalášstve, trafikách, rodinkárstve a podobných straníckych manieroch. Neinformovane sa však môžu tváriť len tí členovia najprogresívnejšie sa [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 228
Celková čítanosť: 788038x
Priemerná čítanosť článkov: 3456x

Autor blogu

Kategórie