Obliekacie pravidlá

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy.

Toto sa musí raz a navždy skončiť!

Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda nahodená v dostatočnej hrúbke na prekrytie všetkých prejavov veku, šaty jedine večerné, čipkové, možno ešte aj saténové. Obuť si smiete len lodičky s ihličkovým podpätkom, minimálne desať centimetrovým. Musíte byť vždy a všade konkurencieschopné aj madam Pompadour, madam Recamier, madam Montespan, Ditte von Teese ale aj Ilone Staller.

Páni, od vás sa očakáva vždy a všade cylinder, frak, motýlik, lakovky a gamaše.

Viem si predstaviť, ako krásne sa budete vynímať na turistike po Tatranskej magistrále alebo Ceste hrdinov SNP. Celý svet vám bude závidieť.

Dodržiavanie nových obliekacích pravidiel sa bez výnimky očakáva aj od medveďobijcov. Takže odteraz už žiadne obvyklé zelené mundúry s gumákmi.

Dúfam, že to málo, čo sa od vás očakáva, s nadšením vykonáte pre dobré meno kultúry dvojkrížového trojkopčia.

Vek

15.10.2024

Nestačí, že každý smrteľník je potrestaný starnutím, vážení stranícki zástupcovia ľudu ho obdarujú aj nezmyselnými, z toho vyplývajúcimi povinnosťami, a sťažujú mu život viac ako IT-čkári vytvárajúci komplikované produkty slúžiace len pre ich potešenie, a na zlosť používateľov. Keď starší občan chce pri cestovaní železnicou uplatniť nárok na zľavu, [...]

Medveďovo

13.10.2024

Už zase medveď. Celé dvojkrížové trojkopčie má o čom tárať. Straníci a ich priatelia navrhli vymedziť oblasti, kde budú môcť macov neobmedzene strieľať. Po pár dňoch sa opäť vykľulo šidlo z vreca. Tentokrát úhlavného lesného nepriateľa nenaháňal nejaký pomätenec na smraďáku, ale použijúc vhodnejšie slová pána predsedu vlády, nejakí krvilační bastardi [...]

Nová dedina

10.10.2024

Dedina na juhozápadnom dvojkrížovom trojkopčí. Skoro taká, ako mnohé iné, len sa stala obeťou migrácie. Nie tej z bližšieho alebo vzdialenejšieho východu, ani tej z čierneho kontinentu, ale len obyčajnej domácej. Polia a záhrady sú obdarené úrodnou černozemou, skoro ako u východných susedov, stačí zasiať, zasadiť, a pri minimálnej starostlivosti je úspech skoro [...]

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Očkovanie ako za čias pandémie? Na podanie vakcíny proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

Zelenskyj, Meloniová, Michel

ONLINE: Kyjev odmieta, že chce jadrovú bombu. Hovorí o nejadrovom odstrašujúcom strategickom balíku

18.10.2024 06:40, aktualizované: 07:58

Nejadrový odstrašujúci strategický balík, ktorý by chcela mať Ukrajina na svojom území, môže zahŕňať rakety schopné strieľať až za Ural.

Nemecko, fabrika, nemecký priemysel

Nemecká ekonomika padá na kolená. Čo vylieči "chorého muža Európy"?

18.10.2024 06:00

Motor európskej ekonomiky sa zadrhol. Nemecké hospodárstvo je v dlhodobej recesii a nedarí sa ho oživiť.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 269
Celková čítanosť: 1114987x
Priemerná čítanosť článkov: 4145x

Autor blogu

Kategórie