Založ si blog

Zástupcovia ľudu?

Parlament dvojkrížového trojkopčia, použijúc slová neomylných straníckych zástupcov ľudu, demokraticky zvolených drvivou menšinou oprávnených voličov, tvoria mafiáni z opozície, extrémisti, fašisti, farizeji, rozbíjači vlád, osoby patriace na politické smetisko dejín, podržtašky.

Dodávam, že sa tam nájdu aj krčmové bitkárky a osoby sediace na dvoch alebo viacerých stoličkách tváriace sa, že neúnavne, krvopotne, nezištne pracujú aspoň dvadsaťpäť hodín denne na každej stoličke, pre dobro občanov.

Ich pracovnými metódami sú podľa vlastných vyjadrení politikárčenie, politické hry, vytĺkanie politického kapitálu, psychické vydieranie následkami neschválenia rozpočtu, fašistické propagandistické klamstvá, podkopávanie právneho štátu.

Podľa mňa tam patrí aj hlasovanie o tom, či sa im chce momentálne pracovať alebo nie, ignorovanie účasti na rokovaní košiara.

Uvedené príklady určite nie sú úplné, každý si ich môže doplniť podľa ním zaregistrovaných informácií.

Vychádzajúc z ľudovej múdrosti „Keď mi skapala koza nech susedovi skapú aspoň dve“ a z aktuálne medializovaných katarských gatí, môžem len konštatovať príbuznosť chovania sa demokraticky zvolených straníckych zástupcov ľudu všade na svete, len s rozdielmi vyplývajúcimi z rozsahu otvorenosti prania špinavej bielizne na verejnosti.

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Revolúcia na železnici

15.04.2024

Na železnici dvojkrížového trojkopčia sa pravdepodobne objavuje vlna nového, zatiaľ nepoznaného myslenia. V rámci neho železničiari zrušia na dvojkoľajnej trati zastavovanie siedmych osobných vlakov v smere do Kútov v momentálne dopravnými zamestnancami neobsadenej stanici Sekule. Dôvodom má byť bezpečnosť cestujúcich. Jeden by si myslel, že keď železničiari vedia [...]

Ako prežiť?

12.04.2024

Som vždy nesmierne prekvapený, keď straníci zo svorky štekajúcej na nikoho si nevšímajúcu karavánu začnú vyplakávať o straníckej výmene všetkých rozhodujúcich kádrov po voľbách, na vlastný obraz karavány, tiež o papalášstve, trafikách, rodinkárstve a podobných straníckych manieroch. Neinformovane sa však môžu tváriť len tí členovia najprogresívnejšie sa [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 228
Celková čítanosť: 785222x
Priemerná čítanosť článkov: 3444x

Autor blogu

Kategórie