Založ si blog

Ženy

Obdivujem vás, ženy. Mimo iného aj preto vás univerzum stvorilo také, aké ste. A odviedlo výnimočne dobrú prácu. Veď ste aj z úplne iného materiálu ako my, stačí si na vás siahnuť, jak konštatoval jeden český komik.

Nemali by ste sa brániť nášmu obdivu zaujatím podoby ježkovskej pichľavej guľôčky, ani ponorením sa do imaginárneho sveta sociálnych sietí na vašej brikete.

Usmievajte sa, veď my sme len ako zrkadlo, čo na nás vidíte je obyčajne len odrazom vás samých. Jeden úprimný pohľad, hoci aj cez slzy, je vždy očakávaným pohladením.

Boli ste, aj vždy budete inšpiráciou pre mnohých. Bez vás by nevznikla Leonardova Mona Lisa, Zolova Nana ani mnoho ďalších výnimočných umeleckých diel.

Neobávajte sa, každá z vás nájde vhodného partnera ak chce, veď aj príslovie tvrdí, že na každú látku sa nájde záplata. Každá z vás sa niekomu páči, len treba aktívne hľadať v reálnom svete. Nepoznám škaredé ženy, len ženy viac alebo menej pekné z môjho pohľadu.

Svet je veľmi veľký, nie vždy sa podarí stretnúť toho pravého, pri kom sa obom naraz ozvú povestné zvonce. Pri spolužití sa vždy objavujú rôzne problémy, spôsobené rozdielnymi názormi, hoci aj na drobnosti, ale najmä na výchovu detí. Snažte sa porozumieť názoru partnera, odložte aj vy kúsok sebeckosti, aj keď je to občas veľmi ťažké. Po zhruba dvadsiatich rokoch spolužitia sa budete dostatočne poznať a tiež sa dostavia očakávané výsledky, a možno aj tie zvonce.

Nezabúdajte, že univerzum vám v prvom rade nadelilo vašu jedinečnú, nikým iným nesplniteľnú úlohu byť matkou, maminou, mamičkou, mamulienkou. Je to vaša najkrajšia úloha na svete ale zároveň aj zopár rokov dobrovoľného otroctva. Určite budete svojim spôsobom šťastné, keď po odchode detí z domova, budete opäť slobodné.

Neodkladajte splnenie tejto najkrajšej úlohy na úkor cestovania alebo kariéry, aby ste neskôr nemuseli taký odklad ľutovať.

Buďte našimi, kamarátkami, kamaláskami, láskami, našimi múzami, a my vás budeme navždy obdivovať, ľúbiť či milovať.

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 799863x
Priemerná čítanosť článkov: 3478x

Autor blogu

Kategórie