Založ si blog

Pokánie neprekonateľného medveďobijcu

Pán stranícky zástupca ľudu sa ospravedlnil všetkým ženám, ktorých sa jeho výrok zo živočíšnej ríše na pani stranícku zástupkyňu ľudu dotkol.

Podľa jeho vlastného vyjadrenia sa však zdá, že trpí schizofréniou v pokročilom štádiu, keď jednak tvrdí, že bolo od neho neslušné tak sa vyjadrovať, zároveň je presvedčený, že nebol vulgárny.

Výraz zo živočíšnej ríše vraj použil vzhľadom na to, že robí v horách. No aspoň že niekde, pokiaľ je to pravda.

Tie hory tvoriace jeho pracovisko sú pravdepodobne svetovým unikátom, iste sa nezelenajú ako obyčajné, ale výrazne červenajú v prítomnosti takých pracantov a s takým slovníkom. Keby tie červené stromy nemali zapustené korene hlboko v zemi, s radosťou by malého, zeleného, arogantného, hulvátskeho, mužíčka nakopali do výrazu z anatómie.

Nepochopím, prečo sa pán stranícky zástupca ľudu, po vzore svojho straníckeho šéfa, v rámci imaginárneho očistca, tiež neprihlásil na nejaké reklamné verejnoprospešné práce.

Najviac sa z celej udalosti asi teší nekultúrne kultúrna pani ministerka, ktorá má konečne prvý, neodškriepiteľný, živý dôkaz o vynikajúcich výsledkoch práce pri zavádzaní revolučne novej, írečitej, národnej, straníckej kultúry.

Sever

27.09.2024

Každý rozmýšľajúci človek vidí a uvedomuje si, že dvojkrížové trojkopčie smeruje do záhuby, alebo aspoň do trvalej agónie. Tak ako sa dvaja hrdí, arogantní straníci občanov neopýtali na ich názor na delenie bývalej spoločnej republiky, tak isto sa nevzdelaní stranícki diletanti nikdy nepýtali na názor občanov, ohľadne očakávanej organizácie riadenia krajiny. [...]

Konsolidácia

24.09.2024

Návrh pána financministra na zvýšenie spotrebnej dane na knihy vyvolal obrovské pseudopobúrenie medzi štekajúcimi psami výlučne straníckeho košiara. Veď každú možnosť reklamy nezodpovedného opozičného tlčenia hubou treba náležite využiť. Priznám sa, čítam mnohým nepredstaviteľné množstvo kníh, ale nikdy v živote som sa nezaoberal výškou spotrebnej dane na ne. [...]

Banka

21.09.2024

Starší pán, ktorý si potrpí na pokoj je nútený navštíviť svoju banku. Nechce sa mu, ale čo už narobí. Naviac jeho banka v rámci zlepšovania služieb svojim klientom zrušila pobočku v susednej ulici, kde pokiaľ človek aj niečo chcel vybaviť, nielen pozdraviť pekné úradníčky, musel rátať asi s hodinou čakania a aj s približne hodinovým vybavovaním. Takže mu [...]

Izrael, Irán, Blízky východ, Teherán, Hasan Nasralláh

Izrael pokračoval v úderoch v Bejrúte. Netanjahu: Irán za svoju chybu zaplatí

02.10.2024 06:10

Izrael po utorňajšom iránskom raketovom útoku v noci na stredu opäť zaútočil na ciele Hizballáhu v libanonskej metropole Bejrút.

Prostitútka, prostitúcia

Z verejného domu do ilegality? V Nemecku chcú zakázať prostitúciu

02.10.2024 06:00

Kresťanskí demokrati navrhujú zákaz verejných domov aj pouličnej prostitúcie. Každý, kto by platil za sex, by sa stal páchateľom.

fico, šimečka

Kým Smer po roku stagnuje, Hlas zastavil pokles: Šimečkovi pomohol aj Fico, Danko bojuje s Republikou

02.10.2024 06:00

Rastú aj mimoparlamentní Demokrati či Maďari, no ich rast je obmedzený. Prekvapiť môže stále aj Igor Matovič. Ako hodnotia rok po voľbách sociológovia?

ZSSK

Železnice 21. storočia: ZSSK investuje do moderných služieb a hľadá nové talenty

02.10.2024 00:00

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) predstavila ambiciózny plán modernizácie, ktorý má premeniť cestovanie vlakom na Slovensku.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 264
Celková čítanosť: 1082980x
Priemerná čítanosť článkov: 4102x

Autor blogu

Kategórie