Založ si blog

Agitácia

Dvojnásobne demokratickí straníci sú teoreticky, predčasnovolebne „Odhodlaní bojovať za …“. Pritom majú aj určité reálne možnosti naplniť svoje bojové sny, pochybujem však, že by niektorú z nich niekedy aj prakticky využili. Ako sa hovorí, papier, hoci aj reklamný, znesie všetko.

Mohli by sa napríklad presunúť, pre naplnenie svojich bojových chúťok, za našu východnú hranicu, keďže pri každej možnej príležitosti hlásajú, že sa tam bojuje aj za nás. Obávam sa však, že po prvom skutočnom výbuchu na bojisku by mamka musela prať gate.

Pokiaľ majú strach zo vzdialenia sa od mamahotelovej gaťopráčky z pohodlia dvojkrížového trojkopčia, môžu si zvoliť aj bližšie izolované miesto na stranícku agitačnú, bojovú sebarealizáciu.

Mohli by napríklad, v rámci ochrany straníckymi nezmyslami nenarúšaného životného prostredia ostatných slušných občanov, vyhlásiť niektorý vojenský priestor za výlučné miesto predčasnovolebnej aj povolebnej bojovej agitácie.

Tam by si mohli spolu s ostatnými straníkmi postaviť toľko obrovských reklamných plôch s umelými, krvopotne nacvičenými úškrnmi a slaboduchými, nikým nekontrolovanými sľubmi, koľko im srdce ráči.

Tiež by si tam mohli všetci stranícki hulváti, grobiani, odroni, surovci a chrapúni ručne a stručne vymieňať slaboduché, neomylné stranícke názory, bez zbytočného hluku rušiaceho normálny životný priestor mierumilovných nestraníckych občanov.

Žiaľ sa toho určite nedočkám od demokraticky sa tváriacich straníkov, ktorí zneužijúc euforickú nepozornosť nestraníkov, po veľkým nežným štrnganím vybojovanom zrušení vedúcej úlohy komunistickej strany, tichučko obíduc ustanovenia novej ústavy, zaviedli do života našej krajiny novú, oveľa ubíjajúcejšiu totalitu viacerých politických strán, nehanebne sa priživujúcich na štátnom rozpočte, všemožne otravujúcich život slušných občanov, a to nielen v rámci predčasnovolebného pseudoboja.

Pár správ

18.05.2024

Dve správy z tej istej spravodajskej relácie verejnoprávnej televízie: Novovzniknuté ministerstvo športu a cestovania sa po siahodlhom, neúspešnom hľadaní priestorov pre svoju činnosť stane nájomníkom súkromnej investičnej spoločnosti. Vraj dvojkrížové trojkopčie nemá k dispozícii žiadne vhodné priestory, kam by sa mohlo uchýliť. Verejnoprávna televízia údajne už [...]

Skvosty prírody

15.05.2024

Chochlačka vrkočatá Kačicovitý vodný vták, menší ako všeobecne známa kačica divá. Samček je čierno operený na hrudi, hlave a chrbte, s rôznofarebnými kovovými odleskami v oblasti hlavy a krku. Boky a brucho má biele. Samička je operená hnedo, na hrudi, hlave a chrbte tmavšie, na bokoch a bruchu bledšie. Samček aj samička majú sivý zobák s čiernou špicou, výrazné [...]

Márne ilúzie Honťana

10.05.2024

Narodil sa ako jedno zo štyroch detí sluhu miestneho pána grófa. Dovolili mu ukončiť ľudovú školu, potom musel začať pomáhať kŕmiť hladné rodinné krky. Mohol len snívať o nejakom ďalšom štúdiu. Pán gróf nikdy neodmenil svojich sluhov tak štedro, aby ich deti sa mohli vymaniť spod jeho vplyvu, a nestali sa jeho ďalšími sluhami. V čase jeho mladosti začali duť nové [...]

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Schvaľoval atentát na Fica. Muža odsúdili v superrýchlom konaní

19.05.2024 18:19

Informoval o tom na sociálnej sieti generálny prokurátor Maroš Žilinka.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov, pátrajú po ňom

19.05.2024 16:04, aktualizované: 18:12

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 236
Celková čítanosť: 853288x
Priemerná čítanosť článkov: 3616x

Autor blogu

Kategórie