Založ si blog

Trójsky kôň

Podľa vyjadrenia dvojnásobne stranícky demokratického, nikým v novom šate nezvoleného, aktuálne straníckeho zástupcu ľudu v košiari, bývalého brániaceho ministra, trójsky kôň maskovaný za konkrétneho občana dvojkrížového trojkopčia, dostal od uralského medveďa finančnú odmenu za účelom manipulácie volieb v prospech, podľa prieskumov verejnej mienky voličmi viac preferovanej, konkurenčnej politickej strany. Že vraj spravodajskú informáciu dostali najvyšší ústavní činitelia.

Zamýšľam sa, ako sa mohol pán bývalý minister k informácii dostať, predpokladám, že bola určite tajná, ak nie prísne tajná.

Tiež ma prekvapuje, že bývalý minister ešte dodnes nepochopil, že takéto informácie sa nezverejňujú, ale v prvom rade sa oznamujú pomáhačom a chráničom na známom telefónnom čísle.

Strach má veľké oči, a straníci sa boja reálnej konkurencie viac ako čert kríža, alebo ako upír cesnaku. Takže sa do septembra tešme na ďalšie bombastické stranícke odhalenia.

Skvosty prírody

28.04.2024

Korytnačka písmenková Vodný živočích s pôvodom z Ameriky. Prvé jedince sa v Európe zjavili začatím prvých plavieb do novoobjavenej Ameriky. Rýchlejším tempom sa začali vo voľnej prírode vyskytovať v minulom storočí. Pravdepodobne sa celkovým oteplením Zeme zlepšili podmienky na ich množenie. Nemalý podiel na raste ich počtu v prírode mali určite aj ohrdnuté [...]

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 231
Celková čítanosť: 813810x
Priemerná čítanosť článkov: 3523x

Autor blogu

Kategórie