Založ si blog

Agitácia

Dvojnásobne demokratickí straníci sú teoreticky, predčasnovolebne „Odhodlaní bojovať za …“. Pritom majú aj určité reálne možnosti naplniť svoje bojové sny, pochybujem však, že by niektorú z nich niekedy aj prakticky využili. Ako sa hovorí, papier, hoci aj reklamný, znesie všetko.

Mohli by sa napríklad presunúť, pre naplnenie svojich bojových chúťok, za našu východnú hranicu, keďže pri každej možnej príležitosti hlásajú, že sa tam bojuje aj za nás. Obávam sa však, že po prvom skutočnom výbuchu na bojisku by mamka musela prať gate.

Pokiaľ majú strach zo vzdialenia sa od mamahotelovej gaťopráčky z pohodlia dvojkrížového trojkopčia, môžu si zvoliť aj bližšie izolované miesto na stranícku agitačnú, bojovú sebarealizáciu.

Mohli by napríklad, v rámci ochrany straníckymi nezmyslami nenarúšaného životného prostredia ostatných slušných občanov, vyhlásiť niektorý vojenský priestor za výlučné miesto predčasnovolebnej aj povolebnej bojovej agitácie.

Tam by si mohli spolu s ostatnými straníkmi postaviť toľko obrovských reklamných plôch s umelými, krvopotne nacvičenými úškrnmi a slaboduchými, nikým nekontrolovanými sľubmi, koľko im srdce ráči.

Tiež by si tam mohli všetci stranícki hulváti, grobiani, odroni, surovci a chrapúni ručne a stručne vymieňať slaboduché, neomylné stranícke názory, bez zbytočného hluku rušiaceho normálny životný priestor mierumilovných nestraníckych občanov.

Žiaľ sa toho určite nedočkám od demokraticky sa tváriacich straníkov, ktorí zneužijúc euforickú nepozornosť nestraníkov, po veľkým nežným štrnganím vybojovanom zrušení vedúcej úlohy komunistickej strany, tichučko obíduc ustanovenia novej ústavy, zaviedli do života našej krajiny novú, oveľa ubíjajúcejšiu totalitu viacerých politických strán, nehanebne sa priživujúcich na štátnom rozpočte, všemožne otravujúcich život slušných občanov, a to nielen v rámci predčasnovolebného pseudoboja.

Otroctvo

24.07.2024

Dôkladne rozmýšľate či priviesť na tento svet vlastné dieťa? Správne. Bude to najzávažnejšie, neskôr už neodvolateľné rozhodnutie vášho života. Zároveň však rozhodnete aj o vašom minimálne osemnásťročnom dobrovoľnom otroctve. I keď treba zároveň dodať, že o najkrajšom a nezabudnuteľnom. Pokiaľ sa chcete učiť len variť, radšej choďte do potravín kúpiť [...]

Hraboše

19.07.2024

Voľakedy sa hovorilo, že poľnohospodár má štyroch úhlavných nepriateľov, jar, leto, jeseň a zimu. Podľa najnovších reklamných vystúpení v hromadných oznamovacích prostriedkoch pribudli k nim aj hraboše. Rád by som sa dozvedel, ako dlho museli neúnavní reportéri hľadať, kým našli to krásne ohlodané, celebriťné pole. Občas chodím po chotári, a zatiaľ som nič [...]

Skvosty prírody

16.07.2024

Strakoš obyčajný Migrujúci vták trochu menší ako drozdy. U nás sa vyskytuje od apríla do septembra. Ako to v prírode obyčajne býva z praktických dôvodov, samček je vyparádenejší ako samička, čo umožňuje samčekovi odlákať pozornosť predátorov od hniezda a samičke zostať nenápadnejšou, rozdielne od zvyklostí ľudstva. Samček strakoša má sivé operenie hlavy, v [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 252
Celková čítanosť: 998902x
Priemerná čítanosť článkov: 3964x

Autor blogu

Kategórie