Založ si blog

Pracovisko

Každý občan, v normálnej krajine a spoločnosti, by mal v prvom rade prispievať k chodu a rozvoju krajiny na svojom pracovisku, vo funkcii alebo zaradení, ktorá mu bola niekým na základe uznania jeho vzdelania a potrebných odborných schopností navrhnutá, a ktorú z vlastnej vôle prijal.

Je úplne zarážajúce, keď samooslavovaná, teoreticky všetko ovládajúca, že vraj poslankyňa slovenského národa, tvrdiaca, že občan je už menej ako zviera, rieši problémy tejto krajiny a jej občanov prednostne v médiách a nie na svojom pracovisku.

Najhoršie je, že nie je sama. Mnoho ďalších straníckych zástupcov ľudu tvrdí, že šípková Ruženka mala s nimi konzultovať navrhované zloženie úradníckej vlády, ignorujúc skutočnosť, že oni sami, na svojom pracovisku, mali začať upratovať stranícky neporiadok, nimi samými vytvorený a nemali čakať na ôsmy div sveta.

Popritom ich stranícka pýcha a arogancia núti zabudnúť okrem svojho postavenia a povinností aj základné pravidlá ľudskej slušnosti, nepoužívajúc ani bežné oslovenie pani, ani názov funkcie šípkovej Ruženky, iba jej priezvisko, aj keď musela vykonať kus práce za nich, pre ich neochotu a neschopnosť pracovať a spolupracovať na svojom pracovisku.

Zatiaľ ich lopata stojí hrdzavejúc opretá v kúte, čaká kedy sa jej konečne chytia, a začnú usilovne a zmysluplne pracovať pre dobro občanov, namiesto večného vymýšľania vlastnej stranícko-politickej reklamy, a predvádzania straníckeho reklamného divadla a cirkusu.

Drvivá menšina oprávnených voličov, milujúca straníkov a ich prisluhovačov, by si mala spomenúť na porekadlo „Nebude zo psa slanina, ani z vlka baranina“.

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Revolúcia na železnici

15.04.2024

Na železnici dvojkrížového trojkopčia sa pravdepodobne objavuje vlna nového, zatiaľ nepoznaného myslenia. V rámci neho železničiari zrušia na dvojkoľajnej trati zastavovanie siedmych osobných vlakov v smere do Kútov v momentálne dopravnými zamestnancami neobsadenej stanici Sekule. Dôvodom má byť bezpečnosť cestujúcich. Jeden by si myslel, že keď železničiari vedia [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 229
Celková čítanosť: 797222x
Priemerná čítanosť článkov: 3481x

Autor blogu

Kategórie