Založ si blog

Výrazný pokrok

Pomáhači a chrániči potemkinovskej, straníckej demokracie a slobody našich západných susedov sa pochválili najnovším, rôznymi vychytávkami vybaveným prostriedkom boja proti bezbranným, obvykle neozbrojeným občanom, trúfajúcim si vyjadriť svoj odlišný názor na demonštrácii.

Špeciálne vozidlo na podvozku nákladnej dvojnápravovej tatrovky je vybavené výkonnými vodnými delami, kamerovými systémami, reflektormi, aj navijakom a pluhom určeným na odstraňovanie prekážok, vrátane ľudských, samozrejme v novom papagájovitom šate.

V kombinácii s maskovanými, po zuby vyzbrojenými pomáhačmi a chráničmi v špeciálnom čiernom oblečení bude určite obrovským prínosom pre upevňovanie demokracie a slobody.

Oproti obuškom, žltobielym žigulákom, obyčajným polievacím a hasičským autám, a pomáhačom a chráničom oblečeným v obyčajných univerzálnych uniformách, známym z odstrašujúcich správ socialistickej televízie sa jedná o výrazný pokrok.

Novými prostriedkami patrične umravnení demonštranti to určite v budúcnosti náležite ocenia.

Asi im občania dvojkrížového trojkopčia nebudú musieť dlho závidieť, lebo táto novinka sa v rámci nadštandardných vzťahov oboch krajín veľmi pravdepodobne čo nevidieť objaví aj u nás.

A snílkovia môžu ďalej uvažovať o tom, že namiesto takýchto špeciálnych antiľudských harabúrd by bolo vhodnejšie znovu začať obstarávať oveľa potrebnejšie polievacie autá a výkonné snehové pluhy a frézy na boj s prejavmi narušenej klímy.

Otroctvo

24.07.2024

Dôkladne rozmýšľate či priviesť na tento svet vlastné dieťa? Správne. Bude to najzávažnejšie, neskôr už neodvolateľné rozhodnutie vášho života. Zároveň však rozhodnete aj o vašom minimálne osemnásťročnom dobrovoľnom otroctve. I keď treba zároveň dodať, že o najkrajšom a nezabudnuteľnom. Pokiaľ sa chcete učiť len variť, radšej choďte do potravín kúpiť [...]

Hraboše

19.07.2024

Voľakedy sa hovorilo, že poľnohospodár má štyroch úhlavných nepriateľov, jar, leto, jeseň a zimu. Podľa najnovších reklamných vystúpení v hromadných oznamovacích prostriedkoch pribudli k nim aj hraboše. Rád by som sa dozvedel, ako dlho museli neúnavní reportéri hľadať, kým našli to krásne ohlodané, celebriťné pole. Občas chodím po chotári, a zatiaľ som nič [...]

Skvosty prírody

16.07.2024

Strakoš obyčajný Migrujúci vták trochu menší ako drozdy. U nás sa vyskytuje od apríla do septembra. Ako to v prírode obyčajne býva z praktických dôvodov, samček je vyparádenejší ako samička, čo umožňuje samčekovi odlákať pozornosť predátorov od hniezda a samičke zostať nenápadnejšou, rozdielne od zvyklostí ľudstva. Samček strakoša má sivé operenie hlavy, v [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 252
Celková čítanosť: 1000331x
Priemerná čítanosť článkov: 3970x

Autor blogu

Kategórie