Založ si blog

Migrácia Fénixov

Na základe presviedčania modro-zelených vygumovancov o šrotovisku sovietskych stíhačiek, dvojkrížové trojkopčie si objednalo dočasnú ochranu svojho vzdušného priestoru u svojich susedov.

Sledujúc dianie posledných dní sa buď jednalo o naivný zastierací manéver alebo o číre klamstvo za účelom urýchlenia nákupu nových, spoza veľkej mláky. Ani náhlenie sa asi neprinesie zavlaženie určených políčok peňažným lejakom spojeným s ich nákupom, vzhľadom na jesennú, veľmi pravdepodobnú výmenu stráží v demokratickom straníckom košiari.

Na veľké prekvapenie propagandou masírovaných občanov, z popola šrotoviska povstali prví štyria duraloví Fénixovia a odleteli smerom k východným susedom. Podľa vyjadrenia dvojnásobne stranícky demokratického hájnika onedlho ich budú nasledovať aj ďalší.

Bolo by však načim, aby si militantní stranícki demokrati spomenuli na príslovie o siatí vetra a žatí búrky.

Je síce známe, že v prípade búrkou poškodenej lode ako prvé utekajú potkany. Žiaľ tie sa po ukončení búrky a postavení novej lode samozvane vrátia, ospevujúc svoje obrovské zásluhy na vzniku novej lode a svoje jedinečné nikým nenahraditeľné schopnosti jej kormidlovania, ako nás už dejiny neraz presvedčili.

Prvé kolo

25.03.2024

Máme ho za sebou, po podľa politológov nudnej predvolebnej kampani. Dokonca nikto z kandidátov, ani ten od koho sa to najviac očakávalo, nevytiahol žiadnu pecku. Jednoducho len bežný stranícky folklór dvojkrížového trojkopčia. Volebné miestnosti boli vybavené klasicky, papierovou jednorazovou urnou a papundeklovou španielskou stenou, aby voliči nemohli navzájom odpisovať, [...]

Štatistika

23.03.2024

Rozmýšľam nad štatistickými údajmi dvojkrížového trojkopčia za rok 2023. Počas roka vzniklo vyše 11 tisíc dopravných nehôd. Zomrelo pri nich 265 osôb, ťažko sa zranilo 869. Údaje o škodách spôsobených dopravnými nehodami som žiaľ nenašiel. Vyše 12 tisíc osôb jazdilo preukázane pod vplyvom alkoholu. O tom, koľko vodičov nedodržuje obmedzenia rýchlosti a koľko [...]

Medveď

18.03.2024

Do Mikuláša sa zatúlal medveď. Deti dvadsiateho prvého storočia by povedali, že asi mal pokazenú navigáciu. Pritom pohyb divej zveri v obývaných zónach nie je vôbec výnimočný. V čase keď všetci pracovití ľudia odpočívajú v rámci prípravy na ďalší deň budovania demokratického kapitalizmu, obývané zóny ožívajú divou zverou, ktorá využije relatívny kľud na [...]

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 221
Celková čítanosť: 740001x
Priemerná čítanosť článkov: 3348x

Autor blogu

Kategórie