Založ si blog

Vzor Víťaz

Podľa našich médií pán Víťaz od našich južných susedov doviedol krajinu do nešťastia.

Ceny potravín u nich vraj stúpli až o polovicu. Náš občan, nakupujúci v obchodoch dvojkrížového trojkopčia si určite všimol, že aj u nás, ak nie o viac.

Absolventi rýchlošľapných kurzov masmediálnej komunikácie tiež vidia obrovský problém v trinásť percentnej úrokovej sadzbe u susedov. Asi sa im pri inflácii približujúcej sa k dvadsiatim percentám zdá úroková sadzba pár desatín percenta v bankách dvojkrížového trojkopčia lepším nástrojom na zachovanie životnej úrovne občanov.

Vraj naši južní susedia sú na čele v korupcii. Zaujímavé je, že verejnoprávne médiá dvojkrížového trojkopčia robia dennodenne reklamu len urputnému boju našich koaličných straníkov proti korupcii. Dokonca vytiahli účinné zbrane pre urýchlenie vyhubenia korupcie v podobe výkupného pár stotisíc euro, za škodu spôsobenú štátnemu majetku v niekoľkých desiatkach miliónov euro.

Podľa našich novinárov je Víťaz z juhu strašidelným vzorom pre neúspešného maturanta Roberta.

Pokiaľ ma ale pamäť neklame, Víťaz z juhu začínal svoju populistickú politiku tiež sľubovanou pomocou rodinám, najmä tým mnohodetným.

Sledujúc dianie okolo seba sa mi marí, že aj súčasní dočasne poverení maturanti dvojkrížového trojkopčia používajú vzor Víťaz, dúfajúc v úspech pri najbližších prijímacích skúškach na strednú školu.

A ja, ako rojko budem snívať aj v budúcnosti o tom, že aj naši novinári sa poobzerajú okolo seba, a svoje kritické články zamerajú na možnosti domáceho upratovania. Myslím si, že u nás doma je tiež obrovský priestor na upratovanie po samoľúbych, neodborných, arogantných straníkoch.

Vyváženosť

25.04.2024

Pán predseda najvedúcejšej, najmúdrejšej, strany, nikto nevie kam smerujúcej, roní krokodílie slzy nad nevyváženosťou vysielania verejnoprávnych médií tak intenzívne, že pomaly ale iste prehluší plač predsedu najprogresívnejšej strany nad možným ohrozením pseudodemokracie a pseudoslobody v dvojkrížovom trojkopčí. Nechápem prečo? Podľa posledných vyšetrení na mňa [...]

Obliekacie pravidlá

21.04.2024

Taká hanba. Nejakí nezodpovední turisti a turistky z dvojkrížového trojkopčia spôsobili nenapraviteľnú psychickú traumu najkultúrnejšej bývalej televíznej hlásateľke. Len si predstavte, na turistiku vo Venezii si obliekli obyčajné turistické odevy. Toto sa musí raz a navždy skončiť! Dámy, odteraz sa od vás očakáva výlučne kaderníctvom upravený účes, fasáda [...]

Spasitelia

18.04.2024

Nad Kriváňom svieti jasná hviezda. Nie ešte neprichádza povestný osamelý spasiteľ. Občania dvojkrížového trojkopčia sa môžu radovať, namiesto jedného prichádza hneď skupina troch. A nie sú to len akýsi traja králi z východu, ba ani zo západu, ale skutoční, naši írečití domáci spasitelia. Na čele príde hrdý, úspešný bagristický ničiteľ nedostavanej [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 802073x
Priemerná čítanosť článkov: 3487x

Autor blogu

Kategórie