Tajomná nominácia

26. marca 2023, rojko, Nezaradené

Na skutočnosť vymenovávania straníckych demokratických diletantov do rôznych funkcií vyžadujúcich si odborné znalosti v dvojkrížovom trojkopčí sme si už akosi zvykli. Zdá sa, že tieto stranícke maniere, najviac brániace rozvoju a napredovaniu krajiny, si demokratickí straníci nechcú ponechať ako číro vlastné how-now, ale ich chcú úspešne rozšíriť aj do európskeho priestoru.

Nateraz však zostáva zahalené rúškom tajomstva, kto je autorom takejto iniciatívy.

Stranícky, dvojnásobne demokratický, dočasne poverený hájnik vyzýva klusajúceho kandidáta na stiahnutie svojej kandidatúry do európskeho gruntu kontrolórov, lebo inak to urobí vláda.

Klusajúci kandidát žiada vládu o stiahnutie jeho kandidatúry.

Šípková Ruženka žiada dočasne povereného hájnika o stiahnutie nominácie klusajúceho kandidáta.

Jak rozmýšľam, tak rozmýšľam, ale z dostupných informácií neviem pochopiť, kto vlastne klusajúceho kandidáta nominoval, keď on si myslí, že vláda a vláda si myslí, že on sám.

Dúfam, že v budúcnosti bude aspoň nepochybne jasné, kto nominuje do výberového konania hocijakej medzinárodnej organizácie kandidáta za dvojkrížové trojkopčie a určite nebude na škodu, ak nominovaný bude odborne zdatný na výkon funkcie, ktorá je predmetom výberového konania.