Založ si blog

Špica

Stranícke myslenie je neprekonateľné. Košiar dnes schválil, že obdobie jeho činnosti môže byť skrátené len svojim vlastným uznesením, pričom za musí byť aspoň deväťdesiat straníckych zástupcov ľudu.

Teraz už len snívam, aby tento inovatívny, revolučný princíp zapracoval košiar urýchlene aj do zákonníka práce. Mohlo by sa v ňom uviesť, že zamestnanec pracuje, len ak si to sám odhlasuje, alebo ak mu to jeho kolegovia dovolia. Zamestnanec by mohol byť prepustený len na základe vlastného uznesenia podľa výsledku hlasovania, za musí byť vyjadrené zdvihnutím aspoň troch končatín v prípade žien, a aspoň štyroch v prípade mužov.

Už teraz začínam snívať, čím sa táto špičková stranícka myšlienka v dvojkrížovom trojkopčí v budúcnosti prekoná.

Prvé kolo

25.03.2024

Máme ho za sebou, po podľa politológov nudnej predvolebnej kampani. Dokonca nikto z kandidátov, ani ten od koho sa to najviac očakávalo, nevytiahol žiadnu pecku. Jednoducho len bežný stranícky folklór dvojkrížového trojkopčia. Volebné miestnosti boli vybavené klasicky, papierovou jednorazovou urnou a papundeklovou španielskou stenou, aby voliči nemohli navzájom odpisovať, [...]

Štatistika

23.03.2024

Rozmýšľam nad štatistickými údajmi dvojkrížového trojkopčia za rok 2023. Počas roka vzniklo vyše 11 tisíc dopravných nehôd. Zomrelo pri nich 265 osôb, ťažko sa zranilo 869. Údaje o škodách spôsobených dopravnými nehodami som žiaľ nenašiel. Vyše 12 tisíc osôb jazdilo preukázane pod vplyvom alkoholu. O tom, koľko vodičov nedodržuje obmedzenia rýchlosti a koľko [...]

Medveď

18.03.2024

Do Mikuláša sa zatúlal medveď. Deti dvadsiateho prvého storočia by povedali, že asi mal pokazenú navigáciu. Pritom pohyb divej zveri v obývaných zónach nie je vôbec výnimočný. V čase keď všetci pracovití ľudia odpočívajú v rámci prípravy na ďalší deň budovania demokratického kapitalizmu, obývané zóny ožívajú divou zverou, ktorá využije relatívny kľud na [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

rojko

O rojkoch, snívaní, prírode a iných drobnostiach

Štatistiky blogu

Počet článkov: 221
Celková čítanosť: 741543x
Priemerná čítanosť článkov: 3355x

Autor blogu

Kategórie